Ennyit már összeseprűztünk

Tippeljük meg hány (tíz)ezer milliárd forint ment veszendőbe demokráciánk vadkapitalista korszakának elmúlt húsz évében. Mi eddig, alsó hangon is 15 000 Mrd Ft el-PAZARLÁS-át számoltuk össze!

Szavazás

SZÓRD A PÉNZT ÉS FUSS!

PL

2009.04.22. 01:22 Pazarlási Lista

Beköszönő

Címkék: magyarország korrupció hálózatok pazarlás vadkapitalizmus mentalitás

Kedves látogatók, tisztelt kommentezők!

Játékra hív az élet!
Ez a blog egy minden állampolgárt érintő össznépi játékba szeretne bevonni minél több érdeklődőt. 
Tippeljük meg hány (tíz)ezer milliárd forint ment veszendőbe demokráciánk vadkapitalista korszakának elmúlt húsz évében.

Állítsunk össze egy meghatározó listát országunk látható és megtippelhető pazarlásairól.
A Pazarlási Lista egyaránt vár már közismert tényeket, megalapozott feltevéseket és logikai-matematikai levezetéseken alapuló tételeket.


Lábjegyzet:
Miután ez a játék egyúttal a véres valóság feltérképezését is célba veszi, csak azokat a kommentekben szereplő adatokat, feltevéseket, levezetéseket építi be az éppen aktuális listába és az elpazarolt forintok összegébe, amelyek elfogadható hivatkozásokkal (linkekkel, bibliográfiával, számításokkal) szerepelnek.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pazarlasilista.blog.hu/api/trackback/id/tr861079287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása